Pages

November 2, 2011

Soalan Mencarut ...



Buat pembaca semua, mintak tolong sikit boleh? Ala…bukan banyak pun, saya bukan mintak tolong angkat guni beras dari Kulim ke Cheras pon, just jawab beberapa jawapan ni. Tapi, korang kena jujur tau! Apa korang perlu buat, just pilih antara dua jawapan ni untuk setiap soalan (korang belasah je la waima takde option feveret korang sekalipun) Are you ready? OK, let’s go…

  1. KFC atau McD?
  2.   ABC atau cendol?
  3. Kenderaan sendiri ke public transport?
  4. Teksi ke bas?
  5. Gila ke gila-gila?
  6.  Mini cooper ke chopper?
  7. Hotel ke resort?
  8. Pantai ke pulau?
  9. One Utama ke Pavilion?
  10. Facebook ke Twitter?
  11.  Ais krim ke coklat?
  12.  Malaysia Airlines ke Air Asia?
  13.   Makanan bakar ke stim?
  14.  Sup ke tom yam?
  15.  Gila ke gila-gila?
  16. Kasut ke sandal?
  17.  Proton ke Perodua?
  18.  Salad ke ulam?
  19. Drama Indon ke korea?
  20. Shopping mall ke pasar malam?


OK, selamat menjawab! Jom kenali diri anda!

2 comments:

onie said...

dengan perasaan yang rajin aku jawab!haha


1. MCD
2. Cendol
3. Kenderaan sendiri
4. Bas!
5. Gila-gila-gila :D
6. Mini cooper!
7. Resort
8. Pantai
9. One Utama
10. Twitter
11.Coklat
12. Air Asia
13. Stim
14. Tom Yam
15. bape kali nak tanya daaaaa,hah
16. Kasut
17. Perodua
18. Salad.
19. Korea
20. Dua-dua,haha :P


doneeeeee :D

Azwan Azahary said...

Teeeeeeetttt.... jawapan terakhir salah! jawapan tiada dalam skema pemarkahan. hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...