Pages

July 7, 2011

Forum Kimia

Hari ni kitorang ada forum Kimia. Tajuk dia best la sangat-sangat. "PENGHIBRIDAN DAN PEMBENTUKAN SEBATIAN". Ambik kau! Hahahaha... Tanpa sebarang persediaan, kitorang dipilih jadi ahli panel. Pastu part paling best, aku jadi moderator. Aku on je. Nervous tak nervous, jalan je. Memang seronok la jugak la hari tu. Tapi kalau kitorang ready, mesti lagi best. Malangnya masa mencemburui kitorang, so tak dapat nak buat panjang-panjang. Ni antara gambar-gambar di sebalik tabir. Jeng jeng jeng!





Harap-harap lepas ni adalah kitorang buat forum lagi. See you next time!

1 comment:

epalpai said...

gamabr curik !! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...